

# 2023 Conference Schedule

# Day 1- Monday, March 27, 2023

8 a.m. to 5 p.m. Check In

8:00 to 9:15 - WELCOME and Past President's Breakfast (vendor sponsored w/ short presentation)

9:30 to 10:30 - Concurrent Session 1 (60 minutes)

10:45 to 12:15 - Concurrent Session 2 (90 minutes)

12:15 to 1:30 - Lunch

### \*\*Exhibit Hall and Silent Auction Opens! (noon to 5:00)

1:45 to 2:45 - Concurrent Session 3 (60 minutes)

3:00 to 4:00 – Panel/Roundtable (OPEN) Discussion (60 minutes)

4:00 to 5:00 – Concurrent Session 4 (60 minutes)

#### Day 2- Tuesday, March 28, 2023

## \*\*Exhibit Hall and Silent Auction OPEN from 8 a.m. to 5 p.m.

8:00 to 8:30 - Continental Breakfast

8:45 to 10:15 - Concurrent Session 5 (90 minutes)

10:30 to 11:30 – Concurrent Session 6 (60 minutes)

11:45 to 1:00 - Keynote Speaker (Mr. Robert Duston, legal scholar) and Lunch (sponsored by Baylor OALA)

1:15 to 2:15 – Concurrent Session 7 (60 minutes)

2:30 to 3:30 - Panel/Roundtable Discussion (Community Colleges) (60 minutes)

3:45 to 4:45 - Concurrent Session 8 (60 minutes)

## Day 3- Wednesday, March 29, 2023

### \*\*Exhibit Hall and Silent Auction OPEN from 8 a.m. through lunch

8:00 to 9:00am - Breakfast

9:15 to 10:45 - Concurrent Session 9 (90 minutes)

11:00 to 12:00 - Concurrent Session 10 (60 minutes)

12 noon to 1:30 – Lunch → Affiliate Business Meeting - Final bids on Silent Auction and last chance for Exhibit Hall

1:45 to 3:15 – Concurrent Session 11 (90 minutes)

3:30 to 4:30 - Concurrent Session 12 (60 minutes)

4:30 to 5:30 - End of Conference - Winners pick up Silent Auction items

